Εσείς Απλά Ζητήστε Το… Εμείς Απλά Το Πραγματοποιούμε!!!

Στην εταιρεία Avgerinos Security, στη Λευκάδα, θα βρείτε τα πάντα για συστήματα συναγερμών. Αναλαμβάνουμε ηλεκτρολογικές και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και στην ευρύτερη περιοχή της Λευκάδας.

Το έμπειρο προσωπικό μας και η αίσθηση καθήκοντος που μας διακατέχει έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας και μας έχουν εδραιώσει στην περιοχή. Έχουμε διεκπεραιώσει πολυάριθμα έργα, τόσο σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, όσο και σε δημόσιες υπηρεσίες και φορείς.

Η εταιρεία μας πλεονεκτεί χάρη στο μεγάλο εύρος δραστηριοτήτων που υποστηρίζει.

Δίνουμε λύσεις σε ζητήματα που αφορούν ηλεκτρολογικές/ηλεκτρικές εγκαταστάσεις καθώς και σε κάθε πρόβλημα αυτοματισμού, ασφάλειας και επικοινωνίας που τυχόν αντιμετωπίζετε.

Πάντα σε συνεργασία με τον πελάτη, αποδίδουμε το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα και όλες οι εργασίες μας ξεχωρίζουν για την άριστη εγκατάστασή τους.

Η πολυετής εμπειρία μας και η συνεχής παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων εγγυώνται ένα άρτιο αποτέλεσμα με τον καλύτερο εξοπλισμό για κάθε περίπτωση.

Σας καλωσορίζουμε στο σπίτι της τεχνολογίας!

Συναγερμοί

Οι καλύτεροι τύποι συναγερμών από την Avgerinos Security στη Λευκάδα. Διαθέτουμε τα πλέον εξελιγμένα μοντέλα της αγοράς. Εμπιστευθείτε μας και ολοκληρώστε το σύστημα προστασίας του συναγερμού σας με ένα κέντρο λήψης σημάτων.

Κάμερες – Συστήματα Κλειστού Κυκλώματος CCTV

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε κάμερες, από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείας του χώρου. Για απόλυτη προστασία και ασφάλεια σε κάθε χώρο, 24 ώρες το 24ωρο.

Πυρανιχνεύσεις

Συστήματα πυρανίχνευσης
πυρασφάλειας από την Avgerinos Security στη Λευκάδα για κάθε σας ανάγκη. Προστατεύστε την περιουσία σας από πυρκαγιές, με την εγγύηση και την αξιοπιστία που προσφέρουν οι σημαντικότερες κατασκευάστριες εταιρείες.

Access Control

Στην Avgerinos Security στη Λευκάδα διαθέτουμε συστήματα access control με διάφορες προδιαγραφές για την κάλυψη των αναγκών διαφορετικών χώρων. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και ξεγνοιάστε.

Avgerinos Security – Συστήματα Ασφαλείας